Bijscholing voor professionals

Tweedaagse bijscholing voor psychologen, orthopedagogen, en kinderartsen

Accreditatie is aangevraagd bij NIP, NVO en NVK.

Data:

12 mei 2017 en 16 juni 2017

Plaats:

Gelre ziekenhuis Apeldoorn

Kosten:

Bij voorinschrijving en betaling voor 12 april 2017: €450,- *
Na deze datum zijn de kosten €480,- *

Vul uw gegevens hieronder s.v.p zo correct mogelijk in met hoofdletters en kleine letters, zodat deze administratief correct verwerkt kunnen worden.

Persoonlijke gegevens

Voorletters
Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam
Meisjesnaam
GeslachtManVrouw
Functie/discipline
BIG-nummer
Aangesloten bijNIPNVONVK

Adresgegevens privé

Straat
Huisnummer
Toevoeging
Postcode
Woonplaats

U ontvang de bevestiging van de inschrijving op bovenstaande emailadres. Corrigeer eventuele fouten!

Aan wie moet de factuur worden gericht?
Uzelf
Uw organisatie

* Bij annulering van een inschrijving tot 2 weken voor aanvang van de scholing ontvangt u het volledige bedrag aan inschrijfgeld terug, met aftrek van de administratiekosten. Binnen twee weken voorafgaand aan de geplande datum wordt geen restitutie meer verleend

Ik ga akkoord met bovenstaande voorwaarde.

Meer informatie

U kunt gratis het pro e-info pakket bestellen door te mailen naar info@fasstichting.nl.

Bezoek de website van CBC

Bezoek de website van de European FASD Alliance

Voorlichting
Wilt u voorlichting over FAS, dan zijn er diverse mogelijkheden. De voorlichters van de FASstichting kunnen een voorlichting verzorgen voor hulpverleners, onderwijs, verslavingszorg, etc. Klik hier voor de contact mogelijkheden.

Help de FAS Stichting

Word donateur

De stichting ontvangt geen subsidies en probeert via het werven van sponsoren en donateurs financieel gezond te blijven. Wilt u het werk van de stichting steunen?

Word Donateur pijl